Nieuws & pers


Bionerga gaat nu ook afval sorteren en recycleren - 26.10.2019

Bionerga verwerkt dat op een propere en efficiënte manier tot energie (warmte en elektriciteit) en grondstoffen (o.a. compost). Door de jaren heen hebben wij op dat vlak heel wat kennis opgebouwd, hebben wij nieuwe technieken en technologieën ingevoerd. Maar stilstaan is achteruitgaan. Naast de 2 bestaande pijlers (verbranding en compostering) zetten wij nu in op 3 nieuwe pijlers: sortering, biomassa en warmtenetten.

Onderhoudsdienst in een nieuw kleedje - 25.06.2019

Bionerga is een modern, innovatief groeibedrijf met een boeiende opdracht: afval omzetten in duurzame, milieuvriendelijke energie. Dat doen wij niet alleen met onze gedreven medewerkers, ook onze apparatuur en organisatieprocessen nemen wij regelmatig onder de loep en sturen wij bij.

Nieuwe invulling voor verbrandingsoven Houthalen - 05.06.2019

In het afval dat momenteel naar de verbrandingsoven van Houthalen wordt afgevoerd, zit heel wat hout.

Biobeker mag op industriële composthoop bij Bionerga - 04.06.2019

De Limburgse afvalverwerker Bionerga gaat voortaan ook afbreekbare bekertjes van festivals composteren. Tenminste, zolang die het juiste certificaat hebben en op de juiste manier worden ingezameld.

Aanvoerhal Bilzen - 29.03.2019

In Bilzen zijn we het nieuwe jaar in gegaan met meer dan 1 verandering. Na 46 jaar trouwe dienst is er afscheid genomen van onze kraan. De nieuwe aanvoerhal is per 1 januari in gebruik genomen. Onder tussen zijn er nog de laatste afwerkingen geweest en ze is nu klaar voor een volgende periode van trouwe dienst.
 1 2  

Bezoek ook de website van …